Warning: Missing argument 1 for esc_html__(), called in /home/ph3design/public_html/wp-content/themes/ePhoto/includes/blogcat.php on line 2 and defined in /home/ph3design/public_html/wp-includes/l10n.php on line 287
Residential

Laurel Road

Laurel Road back to residential back to home The opportunity to design a new family house is always exciting and the development of the design for this new detached home was no exception. Located on the edge of a lush, historic park the site offers a fantastic opportunity for a busy, growing family to take the exhilarating step of commissioning their own home for the first time. The bold, contemporary design reflects the spirit of the original houses in the area, whilst the...

Kenway Road

Kenway Road ...

Foxhill House

Foxhill House back to listed buildings back to residential back to home   This handsome, grade II listed, Georgian farmhouse, built c.1770 sits in large, mature gardens on the outskirts of Liverpool. Our clients have lavished much love on this building and were keen to add much needed living space to accommodate the needs of their growing family, whilst also wanting to better connect the house and garden. Understandably with a building of this architectural quality, they were...

Quarry Street

Quarry Street back to residential back to listed buildings   We have worked on extension and refurbishment schemes for a number of listed cottages within the Woolton Village conservation area and this property on Quarry Street is one of our favourites. When this sandstone terrace was bought by our clients it was in need of considerable renovation and updating and, whilst the existing architecture was delightful, the layout was poor and circulation throughout was...

Waterford Road

Waterford Road back to residential   This extensive Victorian villa was in need of significant updating and re-modelling internally when our client purchased it and asked us to help them turn it into a home for two generations of their family. After working closely with them to explore a range of different options, the final design saw the building divided into three wonderful, generous apartments each stretching across one of the floor plates. The works removed a number of...